Retouren

Hoe kan ik een artikel retourneren?

Past de aankoop niet bij jouw of is het verkeerde artikel bij jou afgeleverd? Volg de instructies om het te retourneren. Je hebt je e-mailadres nodig, dat je hebt opgegeven bij het bestellen, en je bestelnummer.

Volg de volgende procedure om een ​​artikel te retourneren. Stuur een bericht naar diego@drakenbloedboom.com en vermeld de naam van het product dat je wilt retourneren en de reden van retour. Daarna nemen we contact met je op om het retouraanvraag in te vullen, evenals de details en de wijze van retourneren. Vervolgens ontvangen we jouw ingevulde aanvraag, we bevestigen de retourzending, breng de order naar het transportbedrijf, jij betaalt voor de diensten van dit bedrijf.

Verpak de goederen zorgvuldig en voeg een kopie van jouw orderbevestiging toe. Zodra we het artikel dat je retourneert hebben ontvangen, zullen we je het betaalde bedrag terugbetalen, exclusief verzend- en retourkosten.

In sommige gevallen krijg jij een oplossing voor het probleem aangeboden in plaats van het product terug te sturen, indien van toepassing. Wij staan ​​altijd aan de zijde van onze klanten en proberen de situatie zo snel en soepel mogelijk op te lossen.

Wat als het artikel beschadigd is?

Heb jij een beschadigd artikel ontvangen? Het spijt ons zeer dat dit is gebeurd. We verpakken elke bestelling zeer zorgvuldig. Schade ontstaan ​​tijdens transport kunnen we helaas niet altijd uitsluiten. Volg de instructies en we zullen een oplossing voor deze situatie vinden.


Pak het artikel na ontvangst onmiddellijk uit om te controleren of het tijdens het transport is beschadigd.

Neem in geval van schade contact op met de vertegenwoordiger van het transportbedrijf. Hij moet dit feit op de vrachtbrief vermelden. Stuur ons dan een foto van de schade en de factuur.

Accepteer het artikel altijd, ook als jij het wilt retourneren.

Om een ​​artikel te retourneren, stuur jij een bericht naar diego@drakenbloedboom.com en vermeld de naam van het artikel dat jij wilt retourneren, evenals de reden voor het retourneren.

Zodra we het ingevulde formulier hebben ontvangen, nemen we contact met je op en bieden we oplossingen voor de situatie. Indien van toepassing zullen we de beschadigde producten van de goederen vervangen en deze zo snel mogelijk naar u opsturen. De extra bezorgkosten zijn voor uw rekening.