Refunds

Procedure voor Terugbetaling van Betalingen

Wij begrijpen dat je soms van gedachten kunt veranderen over je aankoop. Als je besluit om af te zien van je aankoop en je vooruitbetaling terug wilt krijgen, moet je een aanvraag voor een retourzending invullen. In deze aanvraag geef je je bestelgegevens aan. Voor restituties kun je contact met ons opnemen via e-mail op info@drakenbloedboom.com of gebruik maken van het contactformulier op onze website.

Terugbetalingsmethoden

De terugbetaling vindt plaats op basis van de betaalmethode die je hebt gebruikt bij het afrekenen van je bestelling. Hier zijn de verschillende manieren waarop we jouw geld terugstorten:

  1. Betaling met Creditcard: Als je met een kaart hebt betaald, storten wij jouw geld rechtstreeks terug op de kaart die je hebt gebruikt voor de oorspronkelijke betaling.
  2. Betaling via Internetbankieren: Als je hebt betaald via internetbankieren, wordt het geld teruggestort op jouw bankrekening. Dit zorgt voor een veilige en betrouwbare terugbetaling.
  3. Betaling via PayPal: Als je hebt betaald via PayPal, storten we jouw geld rechtstreeks terug op je PayPal-rekening. Dit biedt de snelheid en veiligheid die je van PayPal gewend bent.

Tijdlijn voor Restitutie

Wij streven ernaar om restituties zo snel mogelijk te verwerken. Na ontvangst van jouw aanvraag per e-mail, wordt de terugbetaling binnen 10 werkdagen uitgevoerd. Wij zorgen ervoor dat je op de hoogte blijft van de status van jouw terugbetaling gedurende dit proces.

Als je vragen hebt over de terugbetaling of als er iets niet duidelijk is, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om je te helpen en ervoor te zorgen dat je een positieve ervaring hebt met ons bedrijf. Wij zijn toegewijd aan klanttevredenheid en willen ervoor zorgen dat je met een gerust hart bij ons kunt winkelen.