Contact

Hoe laat en hoe kan ik contact opnemen?

Je kunt contact met opnemen via e-mail info@drakenbloedboom.com, telefoon 0031 (0) 6 47 66 54 26 of via het contactformulier. Van maandag t / m zondag tussen 09:00 tot 17:00 uur beantwoorden we graag je berichten. In de webwinkel vind je informatie over welke dagen en hoe laat we je kunnen helpen en om al jouw vragen te beantwoorden. Houd er rekening mee dat het langer dan normaal kan duren om te beantwoorden tijdens het hoogseizoen, dus we raden je aan contact met ons op te nemen via e-mail of contactformulier.

Feedback en wensen

Hoe kan ik feedback geven en wensen achterlaten? 

Bent je tevreden over onze service, heb je suggesties om ons werk te verbeteren? Vertel het ons alsjeblieft. We zijn je zeer dankbaar als je jouw feedback achterlaat in onze beoordelingensectie. Ben je enthousiast over de producten van Drakenbloedboom en wil je er iedereen over vertellen? Stuur ons een foto en je indrukken naar info@drakenbloedboom.com, dan plaatsen we deze op onze website. Word onderdeel van de Drakenbloedboom wereld!

Waar vind ik reviews en foto's van andere klanten?

Bekijk de foto's van onze tevreden klanten uit heel Europa in de rubriek "Happy klanten! "

Werken met bloggers

Werkt Drakenbloedboom samen met bloggers?

Ben je blogger en wil je met ons samenwerken? Fijn! Dan kun je contact opnemen met info@drakenbloedboom.com een bericht achterlaten via het contactformulier op de site.

Promoties

Hoe kom ik meer te weten over lopende acties?

Om als eerste op de hoogte te zijn van al onze acties en kortingen, schrijf je in op de Drakenbloedboom pagina met je email.