Drakenbloedboom (dracaena draco) als kamerplant

Eigen kweek:

De zaden die ik gebruik om te kweken zijn van goede kwaliteit en komen o.a. van de Canarische Eilanden, Mallorca en de Azoren. Voordat de zaden de grond in gaan om te ontkiemen, worden ze geweekt in een natuurlijk concentraat van zee planten om de natuurlijke ontkieming en groei te bevorderen. Na een dag weken laat ik ze drogen om vervolgens te zaaien in een luchtig en goed drainerend zaaimedium van cocos aarde en perliet korrels. Als de eerste zaailingen voor het eerst het daglicht zien blijven ze nog een maand of 2 in de zaaibak. Daarna verpot ik de zaailingen een voor een in een geschikt potje zodat zij beter ontwikkelen. Na ongeveer 3 maanden bereiken de zaailingen een lengte van circa 10 en zijn ze geschikt om verzonden te worden.

De verschillende producten:

Wil jij de magie van deze prachtige 'drakenbloedboom' ervaren en beschermen? Via de shop kun je eenvoudig drakenbloedboompjes en zaadjes bestellen.

De bestelling:

Je kunt in een paar stappen eenvoudig een drakenbloedboom en/ of zaden bestellen via de shop. Nadat je jouw gegevens gecontroleerd hebt en op bevestigen hebt gedrukt is de bestelling definitief. Je ontvangt een automatische bevestiging en overzicht van de bestelling.

De betaling:

Eenvoudig en veilig betalen. Je bestelt eerst en betaalt of via bankoverschrijving of via je Paypal account. Nadat de betaling is voldaan, stuur ik de bestelling naar je toe via PostNL of DHL. Bestellingen met een waarde boven de € 57,50 worden gratis verzonden binnen Nederland. Bestellingen met een waarde boven de € 65,- worden gratis verzonden naar België en Duitsland.

De verzending:

Na betaling verpak ik de plant met de grootst mogelijke zorg in een stevige doos om te voorkomen dat de plant beschadigt tijdens de verzending. Dan bied ik de zending aan bij de verzender (PostNL of DHL). Je ontvangt het pakketje binnen een paar dagen op het opgegeven adres.

De Nazorg:

Ik vind het extreem belangrijk dat jij tevreden bent. Dat geldt vanaf het moment dat je voor het eerst op mijn site kijkt tot en met het in ontvangst nemen van de bestelling, eventuele klachten/ vragen en nieuwe bestellingen. De ervaringen van mijn klanten leren mij veel om het nog beter doen voor hen. Indien jij een vraag, klacht of een opmerking hebt, kan je die gerust aan mij stellen/ doorgeven via diego@drakenbloedboom.com of het contactformulier. Jouw ervaringen wil ik ook graag delen met de buitenwereld in de vorm van reviews (uiteraard alleen met jouw toestemming). Mocht je een review willen plaatsen verneem ik dat graag.