Garantie

Garantiebeleid van Drakenbloedboom

Bij Drakenbloedboom streven we naar de hoogste klanttevredenheid en bieden we een eenvoudig en transparant garantiebeleid. Wij hanteren een "niet-goed-geld-terug-garantie" om ervoor te zorgen dat je met vertrouwen bij ons kunt winkelen. De garantie geldt vanaf het moment dat je de goederen ontvangt.

Uitsluitingen van de Garantie

Onze garantie is echter niet van toepassing in de volgende gevallen:

  • Beschadigingen veroorzaakt door de koper of een derde partij.
  • Misbruik of onjuist gebruik van het product.
  • Onjuiste verzorging van het product.
  • Vandalisme, schade door natuurvernietiging of natuurrampen.

Hoe Een Garantieclaim In Te Dienen

Als je aanspraak wilt maken op de garantie, volg dan deze stappen:

Stuur een e-mail naar info@drakenbloedboom.com: Dit is ons aangewezen e-mailadres voor garantieclaims. Vermeld duidelijk dat je een garantieclaim wilt indienen.

Foto's en Bewijsstukken: Voeg duidelijke foto's van het beschadigde product bij. Dit helpt ons om de schade te beoordelen. Vergeet niet een kopie van de relevante aankoopbevestiging mee te sturen als bewijs van je aankoop.

Verwerking van Garantieclaims

Na ontvangst van jouw garantieclaim, zullen wij deze zorgvuldig beoordelen. Als je claim onder de garantie valt, zullen wij de schade kosteloos vergoeden of het product vervangen door een nieuw exemplaar. Let op dat eventuele bezorgkosten voor de koper zijn.

Ons doel is om elke garantieclaim snel en efficiënt af te handelen, zodat je zo snel mogelijk een oplossing hebt. Wij waarderen het vertrouwen dat je in Drakenbloedboom stelt en doen er alles aan om je een positieve winkelervaring te bieden.

Bij vragen of onduidelijkheden over ons garantiebeleid, aarzel niet om contact op te nemen. Ons team staat klaar om je te helpen en ervoor te zorgen dat je tevreden bent met je aankoop.