MOOIE PLANTEN GEWORDEN

Eind november 2020 heb ik een paar zaden netjes opgestuurd gekregen van Marcos. Deze heb ik begin 2021 gezaaid in een propogator. Al vrij snel begonnen ze te kiemen. Nu 2 jaar later zijn het al een mooie planten geworden. Word vervolgd

A. Vermeulen - Nederland

Ben er erg blij mee.

Ik heb nu ook een draakje bij Diego besteld. Ben er erg blij mee. Ben super geholpen via mailcontact. Als je twijfelt toch doen want je wordt super geholpen en tegelijkertijd hou je deze soort mooi in stand want het mag niet zo zijn dat deze mooie boom verdwijnt.

Ben de Haan - Nederland

Goede aankoop…tevreden!

Na een reis naar Tenerife onder de indruk geraakt van de Drakenbloedboom en aangezien wij een tuin hebben met veel mediterane planten en struiken, bomen. Op zoek gegaan naar de Drakenbloedboom maar dat viel niet mee…er worden veel dracena’s aangeboden in tuincentra maar zelf en de echte Drakenbloedboom. Diego in Zuid Limburg kweekt ze zelf en zijn website vind ik op het internet. Goede indruk en hem opgezocht en een kleine struik gekocht…opgepot in mediterane potgrond met puimsteenkorrels en in het winterseizoen binnen gezet en weinig water gegeven…na de vorst naar buiten gedaan en water gegeven en hij groeide en begon veel nieuw blad te vormen! Goede aankoop…tevreden! Als de boom echt groot wordt en dat is mogelijk…ben ik benieuwd hoe het in de winter gaat in huis!

Evert Verboom

Super snelle service

"Heel erg blij met de geleverde service. Ik had een aantal vragen over de verzorging van de drakenbloedboom en kreeg binnen 10 minuten duidelijke uitleg. Heb meteen daarna mijn boompje besteld, die als een speer gaat. Bedankt. Ik raad dit echt aan."
---
Maria Schmidt - Nederland

Super kwaliteit

"Ik heb deze plant 2 jaar geleden gekocht en groeit als een speer. Hij heeft zelfs een eerste vertakking wat super uniek is. Gaaf. Heel erg blij dat ik deze heb."
---
Paul Rechter - Nederland

Doen het prima

Ik heb een tijdje geleden twee drakenbloedbomen gekocht (40-50 cm en 70-80 cm). Beide waren erg goed verpakt en doen het prima. Als het weer wat warmer wordt, ga ik ook de zaden proberen."
---
René Wimmers - Nederland

Hij doet ‘t fantastisch :-)

"Enige tijd geleden de Dracaena Draco gekocht. Snelle levering van deze mooie boom. Hij doet ‘t fantastisch :-) "
---
Ronald Visser - Nederland

Een aanrader voor iedereen

"Ik heb een Drakenbloedboom van 60 cm en zaden gekocht. Blij verrast over de kwaliteit van de plant. Snel geleverd en met zorg verpakt. Een aanrader voor iedereen die deze magische plant in huis wil!."
---
Majolica Jonkers - Nederland

Het boompje doet het erg goed

"Het boompje doet het erg goed en groeit hard. Het is een prachtige plant om in je kamer te hebben. Ik gebruik ook drakenbloed voor het kleuren van hout. Het is een erg mooie kleur. Maar dat maak ik niet van mijn eigen boompje."
---
Alex Coone - Nederland

zeldzaam mooi

"Mooi om te zien hoe de de luchtwortels zich ontwikkelen en drakenbloedboom zich vertakt. Echt zeldzaam om dit mee te maken. Kortom, ik ben blij dat ik deze in mijn woonkamer heb staan."
---
Mara van der Vlucht - Nederland

Groeit als kool

"Mijn eigen drakenboompje doet het goed en groeit als kool. Hij geeft veel plezier en heeft weinig onderhoud nodig. Handig wanneer je met vakantie bent."
---
Anneke Dietvorst - Nederland